Uuuuuh JEG HÅBER JEG KAN BUNDE…

Jeg har vovet mig ud og håber på, at jeg kan bunde.
Forleden stod jeg på hovedet til yoga og så sendte jeg nyhedsbrev ud i forbindelse med mit smykkefirma Ollie Bee.

All progress takes place outside the comfort zone

Det lyder måske ikke som noget særligt. Men på nogle punkter var det helt vildt vovet. For jeg har virkelig vovet mig ud. Der ud hvor jeg er den jeg virkelig er og lige netop det er, at vove sig ud.
Jeg har vovet mig ud før, men opdagede at jeg endnu ikke kunne bunde, så kravlede jeg lige så langsomt ind på den sikre jord igen. Med en ny erfaring rigere, ikke altid bedre, men rigere.

At stå på hovedet og sende nyhedsbrev ud har jo heller ikke umiddelbart noget med hinanden at gøre, eller har det. For nogen gange er vi nød til at stå på hovedet for at se tingene klart – helt klart

Jeg har stået på hovedet før, da jeg var barn, masser af gange i min mors entre – der kunne jeg også lave flik flak og mange andre vilde og vovede ting.
Jeg har også sendt nyhedsbrev ud vedr. mit smykkefirma, et utal af gange. Hvor mange gange har jeg overhovedet ikke tal på, men da jeg har haft firmaet siden 2002, er det blevet til en del nyhedsbreve.

Så det jo ikke fordi jeg ikke har prøvet det før, men det føles meget vovet. Det føles dog også fantatisk godt.

Jeg går til yoga 2 gange om ugen, på to forskellige men dejlige hold. På mit torsdags hold har vi det sidste stykke tid arbejdet med chakraer – lige i min ånd og jeg har sendt min yogalærer et stort smil, hver gang hun har sagt “og i dag skal vi arbejde med flg. chakraer….”  For er chakraerne en del af yoga filosofien, eller omvendt. Alt er energi, vi er energi og alt omkring os er energi og nogle gange stagnere energien og så trænger den til at blive rusket lidt, renset og healet.

Jeg arbejder med chakraer når jeg lydhealer, når jeg laver sangmeditation og faktisk også når jeg giver sangundervisning. Nogle gange meget tydeligt og andre gange i det skjulte, som når jeg til en sangelev siger “mærk dine fødder, mærk dem i jorden” Ja, så er der faktisk tale om rodchakraet og det er super godt at arbejde med hvis man bliver let nervøs.

Nå tilbage til at stå på hovedet. Jeg nyder min yoga og min krop nyder at lave yoga. Min krop har haft det rigtig, rigtig skidt. Den har levet i nogle år med et meget højt adrenalin niveau, som ikke mindst har tæret på immunforsvar og muskelstyrke. Mit hoved vidste godt hvad det hele drejede sig om, men min krop ville ikke rigtig lytte til mit hoved, når jeg prøvede at sige, at alt nok skulle blive godt.

Så startede jeg til yoga. Jeg troede til at starte med at jeg bare skulle give fuld gas, den skulle bare have hele armen, nu var jeg klar til, at min krop fik det super godt igen. Det er løsningen Camilla, fuld gas og bare derudaf.
Mange af de første gange, var jeg dog så fuldstændig udmattet og indimellem nedtrykt når jeg tog der fra. Min krop var så angst, at steg pulsen bare en anelse ved en yoga øvelse, ville min krop bare have lov til at løbe skrigende bort. Jeg havde ingen styrke, mine muskler var ofte ved at gå i krampe, hvis vi skulle stå bare lidt tid i en stilling. Det var så frusterende og samtidig nedværdigende, jeg følte mig som en fiasko.

Men som alt andet, vidste jeg, at der var noget jeg skulle lære her. Jeg måtte lære at lytte, lytte til min krop. Acceptere at det lige nu var sådan. Uden at give op. Lære ikke at føle mig forkert, når jeg måtte tage en pause midt i en øvelse, imens alle de andre fortsatte. Lære at tro på at det nok skulle gå fremad. Roligt men fremad.

Og langsomt gik det…men det gik fremad. Jeg begyndte at mærke små ændringer. Jeg begyndte at mærke at jeg kunne stå længere i forskellige stillinger, uden at gå i panik, uden at ryste, uden at være i total smerte…langsomt gik det og forleden stod jeg på hovedet.
Først kunne jeg ikke…jeg kunne mærke min krop blev bange, ikke angst, men bange og der er en stor forskel. Jeg kunne se mange omkring mig som kom op på hovedet, nogle helt op i strakt krop, andre med benene hvilende på armene. Det var den sidste jeg gik efter. Jeg kunne mærke at jeg bare så gerne ville, det ville være så skønt, en stor triumf hvis det kunne lykkes.

Jeg prøvede igen…”gå med fødderne” sagde min yogalære ud i rummet…og så var den der. Jeg stod…ikke længe…men jeg stod…på hovedet og jeg prøvede igen og igen. Og idag måtte jeg vise min mand det herhjemme…se jeg kan stå på hovedet. SUCCES og min krop er ikke længere bange der, den elsker det. Så jeg tror jeg vil stå på hovedet, bare lidt hver dag.

Det er nemlig smadder sundt at stå på hovedet, at se tingene på hovedet, at vende alting på hovedet <3

PS. Ja og hvad så med det nyhedsbrev, hvorfor var det så vovet, når jeg har sendt det en “million” gange før. Jo, det var et meget ærligt nyhedsbrev, hvor jeg gav rigtig meget af mig selv og mit indre. Hvordan blev det så modtaget ? Jo der var flere der frameldte sig mit nyhedsbrev – det er helt fint, de ville nok aldrig blive kunder hos mig alligevel. MEN jeg modtog også en masse skønne tilkendegivelser fra folk, der kunne nikke genkende til det jeg havde skrevet og som kunne bruge det i deres liv. Så mit nyhedsbrev var en succes <3