BannerWorkshop

“Oplev en unik teambuildingoplevelse, der løfter ånden og styrker fællesskabet med Milly Nous Gospel Workshop – en musikalsk oplevelse skræddersyet til firmaer, organisationer, privatfester, polterabend eller lige der hvor du har behov for at skabe et bedre fælleskab.

Milly Nou, en erfaren og passioneret gospelinstruktør, inviterer jer til at deltage i en workshop, hvor musik og samarbejde mødes i perfekt harmoni. Gennem sang og musik udforsker vi de grundlæggende værdier af teamwork, kommunikation og fællesskabsfølelse, alt sammen indhyllet i den livsbekræftende energi, gospel musikken er kendt for.

Disse workshops er designet til at være inkluderende og tilgængelige for alle, uanset musikalsk erfaring. Milly bringer sin sprudlende energi og smittende livsglæde til hver session, sikrende en sjov, opbyggelig og mindeværdig oplevelse for dit team. Sange er nøje udvalgt for at fremme en følelse af enhed og fællesskab, og hver deltager vil forlade workshoppen med en fornyet følelse af tilknytning til deres kolleger og en dybere forståelse for musikkens transformative kraft.

Uanset om I søger en inspirerende pause fra den daglige rutine, ønsker at styrke jeres teams samarbejdsevner, eller simpelthen vil opleve glæden ved at synge sammen, er Milly Nous Gospel Workshop det perfekte valg.

Tilbyd dit team en unik mulighed for at forbinde, vokse og fejre gennem musik. Kontakt os i dag for at skræddersy en workshop, der passer præcist til jeres behov og mål.

Book Milly Nou og lad gospelens glæde bringe jeres team sammen på en måde, I aldrig vil glemme.”

Bag Milly Nou

Milly Nou alias Camilla Frederiksen, er en anerkendt gospelinstruktør og sangerinde, kendt for sin følelsesladede musik og dybdegående tekster. I 2023 skinnede hun på DR1’s fredagsprogram “Stjerneklar” som Madonna, hvor hun imponerede med sin alsidighed og modtog stor anerkendelse. Ud over at lede Vallensved Gospelkor, flere børnekor, sangundervisning m.m. udtrykker Camilla sin passion gennem egne koncerter og inspirerende workshops.