Sangundervisning

Udforsk din egen, helt unikke stemme!
Jeg tilbyder individuel og intensiv sangundervisning for dig, der gerne vil lære dig selv og din unikke stemme bedre at kende, hvad enten du har sunget før eller ej.

Jeg arbejder med det hele menneske og arbejder derfor både intuitivt og sangteknisk.

HOLD ØJE MED MIN FACEBOOKSIDE <3
Jeg holder løbende sangworkshops med forskellige temaer. Så hold øje med min Facebookside, måske kommer der en workshop som du kunne tænke dig at deltage i.
Du vil også finde mine arrangementer under KURSER & ARRANGEMENTER  her på Milly Nou’s side

Vi er unikke
Vi er alle helt unikke, udenpå som indeni og det samme er vores stemme. Det kan være sjovt at synge som andre, men at finde ind til sin helt egen unikke stemme og lære den at kende, er fantastisk.

Med sangteknik kan din stemme nå nye vidder, og du vil med tiden opdage en fagre ny verden af muligheder for at udtrykke din unikke sangstemme.

Solist eller sanger i kor
Sangundervisningen er både for dig der aldrig har sunget før, dig der synger i kor og gerne vil være bedre, og dig der har en drøm om at synge solo eller ønsker at styrke din soliststemme.

En undervisningslektion varer 50 min., og jeg afholder undervisning i både dag- og aftentimerne, fra kl. 09.00 til 22.00.

Pris kr. 450,- pr. lektion

Køber du 10 lektioner forud, får du dem til kr. 400,- pr. lektion (I alt kr. 4000,-)
Du har også mulighed for at betale via mobilepay når du kommer til din første sangtime.

GAVEKORT til sangundervisning
Har du lyst til at forkæle en du holder af, med en eller flere sangtimer hos mig. Så send mig en mail Vedr. dette og jeg sender gavekortet til dig på mail, så kan du selv printe ud og dermed spare du fragtomkostningerne.

HVOR foregår undervisningen
En sangtime hos mig, kan enten foregå i mit smukke musikrum i min privatbolig i Karrebæksminde eller online.

HVAD skal du forberede før undervisning
Til undervisningen skal du finde et karaoke / instrumental track til den sang du har lyst til at arbejde med. Du finder et hav af karaoke tracks på bl. a. YouTube. Dvs. et track hvor der ikke bliver sunget med, det er en god ide, at have prøvet at synge med karaoke tracket inden du kommer, så du kan melodien nogenlunde.
Send mig gerne link til tracket, inden du møder ind til din sangtime.

En sangtime vare 50 min.

Det er også en rigtig god ide at have printet teksten ud på papir, så der kan skrives noter m.m. ind.

AFBUD
Afbud til planlagt sang-time skal meldes senest 24 timer inden, ellers går timen tabt. Dog, kan du selvfølgelig melde afbud på dagen, hvis du går hen og bliver syg.

Be First to Comment

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.