Ny sangworkshop
Find din indre DIVA frem <3

Så har jeg igen planlagt en af mine populære sangworkshops. Denne gang skal der arbejdes med at finde sin indre DIVA frem.
DIVA kan have et negativt udtryk men det er faktisk de færeste mennesker som virkelig er DIVA’er. DIVA’en kan dog bruges til omgå de blokeringer der kan være når vi synger.
Fordi når vi synger, er det meget personligt, vi bruger vores helt personlige instrument. Dette instrument er helt unikt, der findes kun dette ene personlige eksemplar.

Syng som en DIVA
Og når det nu er så personligt, kan vi have svært ved at synge kraftigt, eller stille. Vi kan have svært ved at nå høje toner eller dybe toner. Det kan også være stemmen bliver ved med at knække på bestemte steder, eller at nervøsiteten tager over og man har svært ved at holde fokus. Eller noget helt andet.

Ved at lege med vores indre DIVA, at tage en rolle på, forestille os hvordan vi ville lyde hvis vi virkelig var en DIVA, kan vi sprænge disse blokeringer.

Jeg har leget denne leg med en masse af mine sangelever. Hver gang bliver jeg lige forundret over, hvad der sker med stemmen, når vi for et øjeblik glemmer hvem vi er og blot leger med.

Jeg har mødt kvinder, der startede med at være spæde i deres udtryk og et øjeblik efter lød som den største afro-amerikanske gospelmamma.
Jeg har mødt mænd, som gik fra at være den stille bløde type, til pludselig at forvandle sig til en powerfuld Pavarotti.

Mine sangworkshop foregår i trygge og hyggelige omgivelser. Man lære rigtig meget af at høre og se andre synge. Vi starter aldrig med at blive kastet ud i at synge solo, vi starter altid med sang i hele gruppen og langsomt bliver du udfordret til at synge alene.

Måske det er noget for dig?

Du kan læse mere om sangworkshoppen under Kurser & Arrangementer eller på begivenheden på Facebook hvor du også kan tilmelde dig.