Sangundervisning

Udforsk din egen, helt unikke stemme!
Jeg tilbyder individuel og intensiv sangundervisning for dig, der gerne vil lære dig selv og din unikke stemme bedre at kende, hvad enten du har sunget før eller ej.

Jeg arbejder med det hele menneske og arbejder derfor både intuitivt og sangteknisk.

HOLD ØJE MED MIN FACEBOOKSIDE <3
Jeg holder løbende sangworkshops med forskellige temaer. Så hold øje med min Facebookside, måske kommer der en workshop som du kunne tænke dig at deltage i.
Du vil også finde mine arrangementer under KURSER & ARRANGEMENTER  her på Milly Nou’s side

Vi er unikke
Vi er alle helt unikke, udenpå som indeni og det samme er vores stemme. Det kan være sjovt at synge som andre, men at finde ind til sin helt egen unikke stemme og lære den at kende, er fantastisk.

Med sangteknik kan din stemme nå nye vidder, og du vil med tiden opdage en fagre ny verden af muligheder for at udtrykke din unikke sangstemme.

Solist eller i kor
Sangundervisningen er både for dig der aldrig har sunget før, dig der synger i kor og gerne vil være bedre, og dig der har en drøm om at synge solo eller ønsker at styrke din soliststemme.

En undervisningslektion varer 50 min., og jeg afholder undervisning i både dag- og aftentimerne, fra kl. 09.00 til 22.00.

Pris kr. 350,-

Sangundervisning af hold

Er I 2 eller flere der godt kunne tænke sig at blive undervist sammen, kan dette også lade sig gøre.

Man lærer rigtig meget af at se andre blive undervist og synge. Derudover vil vi i fællesskab arbejde med opvarmning og sangteknik som gruppe.

Pris for gruppetimer er fra kr. 350.- pr. person.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.