Taknemmelig og lidt træt

Jeg var så heldig at have besøg af 6 helt unikke og skønne kvinder i mit musikrum i dag – til april’s Sangworkshop.
Det var nogle magiske timer og jeg bliver lige forundret hver gang, over hvor meget hver enkelt deltager udvikler sig i løbet af dagen <3
Jeg sidder lige nu med benene oppe i sofaen, min krop summer og jeg vil gerne indrømme, at jeg er en anelse træt. Men det føles så godt, jeg er glad og taknemmelig helt ind i hjertet.
Jeg elsker mit arbejde, elsker at få lov til at møde unikke mennesker med deres unikke stemmer og se hvordan de som, smukke roser, åbner sig og springer ud.
 
Jeg sidder også og nyder de smukke ord, to af deltagerne har skrevet om dagens workshop <3
 
Lone skriver på Facebook, om i dag:
“Tusind tak for endnu en fantastisk sangworkshop. Jeg er så fyldt med glæde og er så dejlig brugt på en den gode måde?har nydt 5 fantastiske piger med deres helt unikke stemme, som jeg glædes over? Camilla du er så fantastisk til at få os alle til at føle os trygge i dit hjem, med din fantastiske evne til at finde vores indre stemme og få den ud i rummet?er så ked af jeg ikke kan deltage i næste sangworkshop.”
 
Og Heidi har skrevet denne anmeldelse på Facebook (og allerede tilmeldt sig den næste workshop):
“Endnu en pragtfuld workshop hos Camilla i dag 10/4-16. Jeg er meget taknemmelig for den støtte, opbakning og nye teknikker til at åbne op for min unikke stemme.
I dag var endnu en magisk oplevelse, forstået således, at jeg fandt en ny og stærk kraft blive sunget “af mig” med en ny lyd, som jeg virkelig er nysgerrig på at lære at kende.
Jeg kan næsten ikke vente til næste workshop .
Tak Camilla og tak alle I skønne kvinder der gav så meget af jer selv i dag ❤️. Knus Heidi
 
<3 <3 <3

Den næste sangworkshop bliver d. 22. maj og du kan læse mere om denne og evt. tilmelde dig begivenheden, på Milly Nou’s Facebookside her ->>