Sammen er vi stærke

IMAGINE
Vil du være med til at sprede fred og kærlighed ud i verden, med musik og sang ❤️🙏

Jeg har sat en freds-bevægelse igang på mine sociale medier. Jeg har delt min version af John Lennons smukke og meningsfulde sang IMAGINE. OG jeg har opfordret alle til at gøre det samme.

FLERE har allerede bidraget og delt deres smukke versioner og det gør mig så taknemmelig.

Jeg syntes det kunne være så fantastisk at sprede budskabet om fred ud til hele verden med lige netop denne sang – da jeg synes den siger ALT.
DET er lige netop en af de ting vi har mulighed for på de sociale medier ❤️❤️❤️

Har du lyst til at være med? Give dit bidrag ?
Så hop ind på min FB side og læs mere ->>

Jeg vil elske at høre dig synge eller spille dit ynglings-instrument, af John Lennons smukke sang IMAGINE, den kunne også siges som et digt ❤️❤️❤️

Kor, orkester, bands mm er også mere end velkomme 🎶🎶🎶 Lad os synge og spille den som et kærlighedsbudskab, et håb, en bøn om at freden må komme til verden, at freden og kærligheden må vinde ind i sindet hos alle ❤️🙏❤️

Ligegyldigt hvilken stemme du har eller hvor god du synes du er til at spille på dit ynglings-instrument, så blot gør det fra hjertet og i den dybeste kærlighed. Alle bidrag vil gøre en forskel ❤️🙏❤️

Del dit bidrag af “Imagine” på din egen Facebook side, tag mig meget gerne – så jeg kan få lov til at se og høre dit bidrag og jeg deler også gerne, hvis du giver lov til dette og del meget gerne dit bidrag på min tråd her ->>
(Hvis du ikke er ven med mig på FB, så blot anmod om dette. )For måske kunne det hele ende med det smukkeste fred-kærligheds-lydbillede.

Den ide vil jeg arbejde videre med, når jeg ser hvor mange der melder ind med deres bidrag. Lad os fylde de sociale medier og hele verden med det smukkeste kærlighedsbudskab, sammen er vi stærke, sammen kan vi alt, sammen kan vi sprede kærlighed og håb ❤️🙏❤️ Sammen kan vi skabe fred ❤️🙏❤️Jeg giver her min version af John Lennons helt fantastiske sang IMAGINE Du er meget velkommen til at dele mit opslag ❤️🙏❤️#fred#peace#kærlighed#love#musik#music