Musik og leg for de mindste

Det føles lidt som om at vores verden vælter i øjeblikket, den hverdag vi kender er vendt på hovedet, ingenting er som det plejer.
Vi skal passe godt på hinanden og lytte efter vores regering.
Vi skal holde modet oppe og tænke positive kærlige tanker. Det er lettere sagt end gjort og der er mange der kommer med gode råd til dette. Find ud af hvad der virker for dig, du ved bedst.

Kirsebærgrene fra haven. Så springer foråret ud i køkkenet.

Men midt i alt dette er der også børnene. Vores børn bliver påvirket af hvordan vi reagere, små som store. Mine børn er heldigvis så store at vi kan tale om tingene. Jeg fortæller dog ikke alle min tanker, det har de slet ikke brug for i deres verden. Jeg er den voksne og det er mit ansvar at passe på dem. Det betyder også at vi som voksne skal veje vores ord. Der er ingen grund til at skabe frygt i børnene. Det er blot vigtigt, at de forstår, at vi for en periode skal blive hjemme og ikke være sammen med andre.

AKTIVITETER her i huset
Vi har fundet på forskellige ting her i huset. Vi går ture i vores smukke natur, med god afstand til andre. Vi spiller brætspil og så har vi bagt en mega lækker kage. En kage som min mave også kunne tåle, fordi den var lavet på mandelmel.
Jeg siger det bare, den var mere end lækker også dagen efter.
Vil du prøve den, så finder du den hos Lone Landmand, følg dette link

Yes, note til mig selv, husk at tage billede af kagen – inden der bliver spist af den 😉

I går prøvede vi at lave hjemmelavede vingummier. De er da også skønne og opskriften var nem (nemt er godt 😉 )

Røde hjerteformede vingummier. Med kærlighed bliver vi stærke <3

Opskriften fandt jeg hos ByDuhn – du finder den > (åbner i en ny fane)”>her ->>

Nytænkning som selvstændig
Nå men alle mine jobs er lukket ned, hvilket lige gav lidt panik i pengetanken de første par dage og indimellem stadig kan gøre det. Jeg er jo selvstændig, så indtjening (på nær ca. 10% af min omsætning) er væk.
Men så må man tænke nyt, nye tanker, nye baner – tage det som en spændende rejse. Så længe vi kan holde os sunde og raske, så er alt andet faktisk lige gyldigt. Jeg er jo også så heldig at jeg ikke er alene, men har min dejlige mand. Meeeen man kan godt mærke når den enes indtjening forsvinder 😉 Jeg er ved godt mod og sender en masse positive tanker til andre selvstændige erhversdrivende, musikere, kunstnere m.fl.

Musikalsk legestue for de mindste <3 Gud Ske Tak Og Lov

MEN JEG FIK EN IDE <3 (ikke en af dem man tjener penge på 😉 )
En ide der kom fra hjertet og som gerne ville ud til alle små børn.
Et af mine jobs er at have Spirekor (for de 1-4 årige) i Skt. Jørgens kirke i Næstved – og som mange af jer ved, så elsker jeg alle mine jobs også dette<3

Det slog mig, hvor svært det må være for de små børn, at forstå hvad der sker omkring os lige nu. Svært at forstå, at de ikke skal i kirken om onsdagen og synge sammen med mig og en masse andre børn og deres bedste/forældre.

Så jeg tænkte jeg ville starte med at lave noget musik for de mindste.

Jeg laver MUSIKALSK LEGESTUE hjemme fra mit musikrum og ud via min youtube kanal, til alle der vil være med.
Jeg lagde en video op i går og endnu en er kommet i dag. Det vil jeg fortsætte med at gøre nogle dage endnu.
Hvis du har lyst til at se mine videoer med dine børn/børnebørn.
Så finder du dem på min YouTube kanal her ->>
PS. Vidste du at man kan abonnere på en YouTube kanal, så får man en notifikation, når der kommer nyt 😉

Du kan også følge mig på min Milly Nou FB side, der skriver jeg også når der er en nye video klar – klik her ->>
Du er også velkommen til at dele budskabet <3

Musikalsk legestue – Fuglene i skovenhttps://youtu.be/0AqBhxVhmBw