Min debut-single er udkommet <3

Så kom dagen ?❤️ og jeg vil godt indrømme at jeg vågnede temmelig tidligt ?
Dagen for min debut-single “ Dancing in the Sun” en drøm jeg har haft så længe jeg kan huske tilbage. Nu har jeg endelig fået modet og det føles bare så rigtigt ?

Men dette er ikke en hvilken som helst sang, denne sang er til mine tre helt vidunderlige, rummelige og kærlige børn, OliviaValdemar og Axel ❤️❤️❤️

For når jeg kigger på mine børn, er det som om min krop overvældes af kærlighed og mit hjerte eksplodere i lykkefølelse. 
Og jeg elsker dem ❤️ også når de bliver sure eller vrede. Jeg elsker dem når de klare sig godt og når de laver fejl. Jeg elsker dem når de er umulige og har svært ved at være i sig selv. Jeg elsker dem når de er kærlige og favner livet. Jeg elsker dem fordi de er og ikke for hvad de gør ❤️❤️❤️

Jeg er så taknemmelig for mine tre børn, taknemmelig for al den kærlighed de fylder mit liv med og for alt det de lære mig ?❤️
JEG ELSKER MINE BØRN HELT OP TIL STJERNENE OG TILBAGE IGEN

Den helt overvældende kærlighed mærker jeg også fra noget der er større end mig selv. Nogen kalder det Gud, nogen kalder det Allah, andre igen kalder det Universet. Ligegyldigt hvad det kaldes, så er det en kærlighed til hver eneste af os, som er uendelig og altfavnende og elsker os, blot fordi vi er til ❤️

Hver gang jeg skriver og komponere en ny sang, så er det som om jeg giver et stykke af min sjæl liv. Og jeg elsker den nye sang, ikke med tanke på om den er god, lyder godt eller er produceret flot. Det har selvfølgelig en betydning, for med hele produktionen er det som om den nye sang får ekstra perspektiver i sit udtryk. Men jeg elsker den fordi den er ❤️

Tak til Markus Lindell for at være en fantastisk dygtig producer og som virkelig formåede at finde ind til min lyd ❤️

Tak til Tobias Folting for de lækre trommer ❤️

Tak til Frank Anker Wiik for den skønne bas ❤️

Tak til Claes Wegener for dit fantastiske arbejde med min vokal, tak fordi du tror på mig og altid støtter mig. Tak for alt hvad du lærer mig, jeg er så taknemmelig for at have dig i mit liv ❤️

Tak til Mette Risager for dine smukke billeder ❤️

Tak til min elskede mand Henrik ❤️❤️❤️ som hele tiden har troet på mig og støttet mig, også når jeg har syntes at det hele så sort ud. Du er min sjæleven og jeg elsker at følges med dig i livet ?❤️

Tak til Line Munch-Petersen fordi du står klar hver gang jeg har et spørgsmål (og det har ikke været få ?) Tak for at støtte mig og hjælpe mig hele vejen igennem til denne udgivelse og for alle dine smukke ord ❤️

Tak til Isabella Vestergaard Topp for at hjælpe mig med min pressemeddelse og min kære søster Rikke Reimann for udvælgelse af billeder og strukturen mm på min pressemeddelse ❤️

TAK TIL DIG SOM HAR LYST TIL AT LYTTE TIL MIN MUSIK det betyder mere end du aner ?