Live Musikalsk Legestue

På onsdag har du mulighed for at komme med til min Musikalske Legestue ? Jeg afholder nemlig igen, en halv times Musikalsk Legestue online, fra min Milly Nou FB side. Hver onsdag eftermiddag har jeg Korskole og Spirekor i Skt. Jørgens kirke i Næstved og jeg elsker det ???

Da vi i foråret blev ramt af karantænen, kunne jeg jo heller ikke komme ud til mine forskellige kor og der måtte tænkes nye tanker og en af de ting jeg startede var Musikalsk Legestue online, i starten lavede jeg en video hver dag – de første 3 uger. Derefter fortsatte jeg hver onsdag med LIVE online musikalsk legestue.

Jeg har fået så mange fantastiske tilbagemeldinger og i den tid hvor karantænen stod på, har jeg modtaget videoer af de dejligste børn som ser mine musikalske legestue videoer, imens mor så har mulighed for at lave lektier med et lidt større barn eller andet. Jeg har modtaget videoer af børn som har sunget og danset til mine video og meget mere ??? Det er dejligt nogle gange at få bekræftelse på, at det man laver kan bruges af andre, at det man gør, faktisk gør en forskel for andre.

Coronaen er ikke væk, så selv om vi i det meste af Danmark ikke længere er i karantæne, så er vi påvirket både privat men også stadig arbejdsmæssigt af begrænsninger. Men jeg tror på at vi skal få det bedste ud af tingene ? Så indimellem må Skt. Jørgens kirke afmelde mine hold, så har jeg istedet lavet aftale om, at jeg de gange, laver online LIVE Musikalsk Legestue hjemme fra mit musikrum ❤️?❤️

Det er kl 16.15 nu på onsdag og du og dit barn skal være hjertens velkommen ❤️ #musik#livetsomsanger#sanger#børn#musikforbørn#livetsommor#dans#musikalsk#musikalsklegestue#legestue#online#live#singersongwriter#musikfordesmå

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.