Kom til skøn ROCK-KONCERT

Med bandet GENKLANG, hvor jeg er forsanger <3

Det er en del af SPIL DANSK ugen i Næstved og med os denne aften, har vi 5 af mine skønne og dygtige solo-sang-elever, som giver et par numre hver, sammen med bandet.

SÅ TRÆNGER du til at mærke musikkens puls og høre lækker musik, både af nye og ældre kunstnere (vi spiller musik af Tøsedrengene, Danser med drenge, Avril Lavigne, Imagine Dragons og mange flere ) SÅ KOM glad, vi er så klar til at lave en FEST.


Vi spiller også et af mine egne numre Innocent Child (lyt på Spotify eller din streamingstjeneste, hvis du ikke allerede kender det)
Det koster kr. 50,- pr. næse som er inkl. en drik.

Det foregår i Gml. Ridehus i Grønnegade 10, 4700 Næstved.

Vil du læse mere om Rockkoncerten og alle de andre flotte arrangementer i SPIL DANSK ugen – så kig ind på SPIL DANSK ugen her ->>

Vil du bare gerne vide mere om vores koncert – så kig ind på Næstved Musik Aftenskoles Facebookside her ->>

I’m a millionaire – tekst og musik af Milly Nou

Indimellem lægger jeg en video op på Milly Nous FB side og CamillaFrederiksenOfficial Instagram profil, det er både Covers af andres fantastiske musik – dog med min fortolkning, samt videoer med min egen musik.

Du finder også disse videoer på min YouTube kanal her ->>

Jeg håber vi ses – lækker musikhilsen fra Milly Nou