Om mig

DSC_0019

Mit navn er Camilla Frederiksen. Jeg bor smukt og naturskønt i Karrebæksminde, sammen med min mand og mine 2 drenge. Jeg er også mor til en stor pige, som er flyttet hjemmefra.

Min sang
Jeg elsker at synge og bruge min stemme i mange forskellige sammenhænge. Jeg har sunget så langt tilbage jeg kan huske. Som barn brugte jeg sangen til at skabe mit eget rum, et rum jeg kunne trække mig tilbage til. Når jeg synger er jeg hel med jord og himmel, det føles som paradis, hvor jeg bare er den jeg er. 

Jeg synger både rytmisk og klassisk musik. Jeg korleder for 6 forskellige kor – lige fra musikalsk legestue, til div. børnekor, ungdomsgospelkor og voksengospelkor. Jeg er ansat som kirkesanger i Karrebæk og Fodby kirker. Bruges som vikar i andre kirker og jeg hyres til at synge som solist til sangaftener, specielle arrangementer, bryllupper og begravelser m.m. Jeg har bl.a. sunget til et 4. maj arrangement med et 50 mands orkester. Jeg laver også gerne gospelworkshops til firmasammenkomster m.m. og laver  workshops med fokus på stemmen og den personlige udvikling.

Endvidere laver jeg lydhealing, som for mig er endnu en helt naturlig måde at bruge min stemme på.

Min musik
Jeg skriver og komponerer min egen musik under navnet Milly Nou, som betyder “Den nye Camilla”.

Min musik handler om livet og alle dens facetter. Teksterne og musikken kommer til mig når jeg mindst venter det. Nogle gange bliver jeg så bombarderet at jeg næsten ikke kan følge med. Det kan både være tekst og melodi der kommer samtidig, andre gange er det bider af en tekst eller et melodistykke. Når det så er klar til det, sætter jeg mig ned ved mit klaver og stykker det sammen til en hel sang.

Nogle elsker min musik, nogle finder den meget speciel og andre igen bryder sig måske ikke om den. Det er ok, for vi er alle sammen forskellige og har forskellig smag. Min musik er mig og indimellem kan jeg godt være nervøs for hvordan folk tager i mod den. Det er mit hjertebarn <3 Men når jeg virkelig formår at blive i mig selv, min inderste kerne, har det ingen betydning. Jeg ved at jeg får musikken foræret af en årsag og hvis blot nogle kan få gavn af den, mærke den og finde det i den, de kan bruge, er alt fint.

Smykkedesign
Jeg er multikunstner og udover at skabe musik har jeg også smykkefirmaet Ollie Bee. Jeg elsker at skabe og har altid et væld af ideer til nye projekter og ting. Jeg maler billeder og skaber en masse med mine hænder.

Coach
Jeg bliver indimellem også brugt som intuitiv coach, det kan være for mennesker der har brug for klarhed og overskuelig i deres liv, eller iværksættere der har brug for ideer til videre forretning. Når jeg bruges som coach er min vigtigste opgave at følge min intuition og svare ud fra hvad der er af muligheder for den enkelte og ikke ud fra hvad jeg selv ville vælge. Men jeg giver aldrig en pille, der bare løser al ting. Vi har alle vores egen rejse i livet og vi må alle tage ansvar og nye skridt for at komme videre.

Har du brug for at blive coachet af mig, er du velkommen til at kontakte mig på mail.

Kærligheden til livet
Jeg er et spirituelt menneske der tror på, at det største er kærligheden. Den kærlighed der bare er altomfavnende og ikke fordømmende. Den kærlighed der giver uden forventninger.

 

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.