Om mig

Mit navn er Camilla Frederiksen. Jeg bor smukt og naturskønt i Karrebæksminde, sammen med min mand og mine 2 drenge. Jeg er også mor til en stor pige, som er flyttet hjemmefra.

Min sang
Jeg elsker at synge og bruge min stemme i mange forskellige sammenhænge. Jeg har sunget så langt tilbage jeg kan huske. Som barn brugte jeg sangen til at skabe mit eget rum, et rum jeg kunne trække mig tilbage til. Når jeg synger er jeg hel med jord og himmel, det føles som paradis, hvor jeg bare er den jeg er. 

Jeg synger både rytmisk og klassisk musik. Jeg har været korleder for forskellige kor – lige fra musikalsk legestue, til div. børnekor, ungdomsgospelkor og voksengospelkor. I dag er jeg korleder for Vallensved Gospelkor og så har jeg Spirekor og Korskole for børn.
Jeg har været ansat som kirkesanger i Karrebæk og Fodby kirker. Jeg kan hyres til at synge som solist til sangaftener, specielle arrangementer, bryllupper og begravelser m.m. Jeg har bl.a. sunget til et 4. maj arrangement med et 50 mands orkester. Jeg laver også gerne gospelworkshops til firmasammenkomster m.m. og laver workshops med fokus på stemmen og den personlige udvikling.

Min musik
Jeg skriver og komponerer min egen musik under navnet Milly Nou, som betyder “Den nye Camilla”.

Min musik handler om livet og alle dens facetter. Teksterne og musikken kommer til mig når jeg mindst venter det. Nogle gange bliver jeg så bombarderet at jeg næsten ikke kan følge med. Det kan både være tekst og melodi der kommer samtidig, andre gange er det bider af en tekst eller et melodistykke. Når det så er klar til det, sætter jeg mig ned ved mit klaver og stykker det sammen til en hel sang.

Nogle elsker min musik, nogle finder den meget speciel og andre igen bryder sig måske ikke om den. Det er ok, for vi er alle sammen forskellige og har forskellig smag. Min musik er mig og indimellem kan jeg godt være nervøs for hvordan folk tager i mod den. Det er mit hjertebarn <3 Men når jeg virkelig formår at blive i mig selv, min inderste kerne, har det ingen betydning. Jeg ved at jeg får musikken foræret af en årsag og hvis blot nogle kan få gavn af den, mærke den og finde det i den, de kan bruge, er alt fint.

Kærligheden til livet
Jeg er et spirituelt menneske der tror på, at det største er kærligheden. Den kærlighed der bare er altomfavnende og ikke fordømmende. Den kærlighed der giver uden forventninger.

Be First to Comment

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.