Min musik

Jeg skriver og komponere min egen musik. Du kan på Soundcloud under Milly Nou høre flere af mine egne musiknumre. Musikken kommer til mig på alle tider af døgnet og hvor jeg end befinder mig. Derfor er mit vigtigste værktøj min Iphone. På denne ligger et hav af melodistumper og masser af tekst, som blot venter på at jeg stykker det sammen til færdige musiknumre.

Musikken banker på konstant, den har så meget på hjertet <3

Min musik handler om livet på godt og ondt…og som en lytter en dag skrev til mig “der er en insisterende kærlighed i dine sange” <3 Måske vil du opleve at et eller flere af mine numre er som skrevet til dig, måske bringer det følelser frem som du har haft gemt væk alt for længe. Gå med det, giv det kærlighed og lyt <3

Jeg har udgivet flere singler og mange flere er på vej. De fleste af mine sange er på engelsk, men flere nye sange er på vej på dansk. Du finder mine udgivelser på de fleste streamingtjenester – blot søg på Milly Nou. Har du Spotify, kan du høre mine udgivelser her ->>

Jeg tager rundt til kirker og laver fortæller-koncertet. Det er en blanding af min musik (mest på engelsk) blandet med fortællinger og digte på dansk.
Kunne du tænke dig at læse mere om mit fortæller-koncert koncept, hvordan det bookes, hvad det indeholder og ikke mindst pris – så kig ind under KONCERTER

Jeg kommer også gerne ud og laver koncerter, der passes ind til jeres sted og tema. Skriv eller ring til mig, så tager vi en snak.


Vil du mærke lidt af den stemning jeg kommer ud med – så tag et kig på mine musikvideoer, samt lidt videoer fra nogle af mine optrædener – herunder.

Jeg har produceret musikvideoer, til mine to første singler – Du finder dem herunder <3

Her er lidt andre videor med min musik

https://www.youtube.com/watch?v=Xju8OitzVD8

Sorte sten på livets vej, kan blive til diamanter.
Kunsten er at samle dem op og forsøge at forstå hvorfor du skulle snuble over dem.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.