Min musik

Jeg skriver og komponere min egen musik. Du kan på Soundcloud under Milly Nou høre flere af mine egne musiknumre. Musikken kommer til mig på alle tider af døgnet og hvor jeg end befinder mig. Derfor er mit vigtigste værktøj min Iphone. På denne ligger et hav af melodistumper og masser af tekst, som blot venter på at jeg stykker det sammen til færdige musiknumre.

Min musik taler til og fra hjertet. Det handler om livet på godt og ondt…men som en lytter en dag skrev til mig “der er en insisterende kærlighed i dine sange” <3 Måske vil du opleve at et eller flere af mine numre er som skrevet til dig, måske bringer det følelser frem som du har haft gemt væk alt for længe. Gå med det, giv det kærlighed og lyt <3

Jeg vil her i 18/19 arbejde på at få udgivet det min musik. Pt. Har jeg skrevet og komponeret 11 musiknumre <3

Kunne du tænke dig at læse mere om mit koncert koncept, hvordan det bookes, hvad det indeholder og ikke mindst pris – så kig ind under KONCERTER

Her er et par videoer med min egen musik <3

Sorte sten på livets vej, kan blive til diamanter.
Kunsten er at samle dem op og forsøge at forstå hvorfor du skulle snuble over dem.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.