Lydhealing

BEMÆRK: Jeg har oprettet en Facebookside vedr. lydhealing m.m. hvis du er interesseret i at følge mig der, så klik på dette link: Lydhealing

Jeg elsker at bruge min stemme og jeg udfordrer den gerne i forskellige sammenhænge. Jeg har bla. deltaget i forskellige former for chakrameditation, sangmeditation og lydmalerier m.m hvor stemmen bliver brugt som instrument.
Da jeg selv prøvede lydhealing første gang, var jeg fuldstændig overvældet og vidste bare at dette måtte jeg også lære. Det føltes så rigtig, at jeg skulle lære at bruge min stemme til at lave lydhealing på andre.

At blive lydhealet var for mig en fantastisk dejlig og beroligende oplevelse. Min krop blev løsnet for smerter både fysisk og psykisk.

Jeg var så heldig at finde en lydhealer som  havde lyst til at lære fra sig og i løbet af foråret 2015 gennemgik jeg uddannelsen med alle dens facetter.

Hvad er lydhealing?
Lydhealing er lyd der bruges til at heale din krop og sjæl. Nogle bruge klangskåle o.a. jeg bruger min stemme til, at komme i samklang med din krop og sjæl.
Lyden skaber vibrationer og bevæger sig dybt ind i kroppen. Derved kan den frigive blokeringer og heale ubalancer.
I yoga arbejder man med de 7 energicentre også kaldet chakra, og at disse vibrerer ved bestemte lydfrekvenser. I lydhealing bruger man resonansen fra disse energicentre til at aktivere kroppens selvhelbredelse.
Lydhealing kan nå ind i kroppens hukommelse, selvom bevistheden har blokeret for erindringen. Man kommer dog kun i kontakt med det, man er klar til.

Hvordan?
Du ligger på en behagelig briks i mit smukke musikrum. Vi starter med en lille snak om,hvordan du har det og måske har du noget bestemt, du gerne vil have jeg arbejder på.
Du ligger fuldt påklædt og jeg putter dig med puder og et tæppe, så du føler dig tryg.
Jeg starter med at ”åbne op”, og derefter synger jeg toner og lyde helt tæt til din krop. På den måde mærker jeg med min stemme, hvordan du og din krop har det, og om der eventuelt er nogle blokeringer, der skal arbejdes længere på.
Under hele lydhealingen bruger jeg min intuition, hvilket gør at ikke to gange er ens og heller ikke ens for to forskellige mennesker.
Det sker ofte at jeg under lydhealingen får meget varme hænder, en tilgift jeg ikke havde set komme, da jeg startede som lydhealer. Jeg har normalt kølige hænder og da det absolut ikke er fysisk hårdt at lydheale, måtte jeg erkende at den kraftige varme der kommer fra mine hænder er ekstra energi, som er med til at heale dig. Jeg bruger derfor ofte at lægge mine hænder på steder, hvor jeg oplever, at der er brug for det.

Jeg slutter lydhealingen med, at vi tager en snak om din og min oplevelse.

Hvad kan lydhealing gøre?
Alt er energi og lyd er frekvenser og vibrationer, det er disse der går ind og arbejder sammen med din krop.
Lydhealing kan have en gavnlig effekt på ubalancer i kroppen, såsom sygdomme, spændinger, smerter og blokeringer m.m.
Lydhealing kan sætte gang i kroppens endorfiner (lykkehormoner) hvilket giver lethed og lykkefølelse til kroppen. Derfor kan lydhealing være rigtig god mod stress og depression. Samt til at finde ind til din kerne og sjæl.
Der er ingen garantier, idet det er et spørgsmål om du, din krop og sjæl er klar til at løse op. Jeg er blot et redskab til at hjælpe med dette.

Hvor ofte?
Det anbefales at få 3 til 6 behandlinger med 1 – 2 ugers mellemrum ml. hver behandling, for at opnå den bedste effekt.

Efter en lydhealing
Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand på dagen efter en lydhealingen og har du mulighed for det, kan det være en god ide at have tid til at slappe af. Din krop går selv igang med at arbejde med de ubalancer der er. Symptomer kan forværres, for efter nogle dage at balancere sig.

Tid og Pris
En lydhealing varer ca. 1 time fra du kommer til du går.
Pris kr. 500,-

Køber du 3 timer og betaler forud er prisen kr. 400,- pr. time, ialt kr. 1200,-

Bemærk: Jeg lydhealer ikke mennesker med svære psykiske lidelser såsom Skizofreni og lign. men jeg kan anbefale andre, der har større ekspertise inden for dette.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.