Min musik

Jeg skriver og komponere min egen musik. Du kan på Soundcloud under Milly Nou høre flere af mine egne musiknumre. Musikken kommer til mig på alle tider af døgnet og hvor jeg end befinder mig. Derfor er mit vigtigste værktøj min Iphone. På denne ligger et hav af melodistumper og masser af tekst, som blot venter på at jeg stykker det sammen til færdige musiknumre.

Kunne du tænke dig at læse mere om mit koncert koncept, hvordan det bookes, hvad det indeholder og ikke mindst pris – så kig ind under KONCERTER

Her er et par videoer med min egen musik <3

Sorte sten på livets vej, kan blive til diamanter.
Kunsten er at samle dem op og forsøge at forstå hvorfor du skulle snuble over dem.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *